Automatisk udfyldelse af bilag

Ændret den Fri, 28 May 2021 kl. 04:47 PM

Kan systemet genkende leverandør, kunde samt aflæse beløb mv., kan det automatisk udfylde alle felter på et bilag.

Ligger der på en virksomhed bilag som er klar til postering, vil du kunne se dette til højre for virksomhedens navn, når du har valgt den. Bilag med denne status er markeret som "Automatisk bogføring" i fanen Arkiv

Når du har valgt Klar til bogføring kan du se listen af bilag, der er blevet 100 % genkendt og er klar til postering. For hvert bilag kan du se flere detaljer og du kan se bilaget i pdf-filen. Klik på en bestemt linje for at få mere information.

Hvis der skal betalingsoplysninger, afdeling eller projekt på fakturaen, er disse ikke genkendt, og du skal ikke sætte et flueben.

Send de automatisk udfyldte bilag til e-conomic:

• Tjek for hvert bilag, at al information erkorrekt.
  • For korrekt udfyldte bilag sætter du et flueben i venstre side for at markere, at du gerne vil sende dem til e-conomic.
  • Er der bilag, som du selv skal tilpasse, sætter du ikke etflueben.
  • Send de korrekt udfyldte bilag til e-conomic ved at klikke på SEND.

Bilag du ikke sender til e-conomic flyttes automatisk til dine afventende kladder.