Send et bilag til Bogfør bilag

Ændret den Wed, 19 May 2021 kl. 02:59 PM

Du har 2 muligheder for at sende bilag via platformen, hvorefter din bogholder kan bogføre dem.

• Via Scan-applikation
  • via funktionen Dokumenter via e-mail

Send bilag via Scan-applikation

• Du kan scanne et bilag med en kompatibel scanner eller drag and drop et bilag fra din computer i scan-applikationen.
  • Flyt bilagene til den korrekte bilagstype: Bankoversigter, købsfakturaer, salgsfakturaer mv
  • Tryk på "Send" for at sende bilagene til Bogfør bilag.

Send bilag via funktionen Dokumenter via e-mail

1. Find den emailadresse, som bilagene skal sendes til:
    1. Log ind på DeloitteDirect
    2. Tryk på widget "Dokumenter via e-mail"
    3. Vælg virksomheden
    4. Emailadressen findes under "Send bilag".
  2. Åbn dit emailprogram (privat- eller arbejdsmail)
  3. Start en ny email
  4. Indsæt emailadressen fra tidligere som modtager af emailen
  5. I emnefeltet skriver du bilagstypen - skriver du ikke noget, sendes bilaget automatisk som et købsbilag.
  6. Vedhæft bilaget* og send emailen
  7. Bilaget er nu sendt til Bogfør bilag.

*Godkendte filtyper: Kun PDF

I forbindelse det første bilag som sendes via "Dokumenter via e-mail" skal afsenderen af emailen igennem en godkendelsesproces. For mere information, se "Hvordan godkendes emails i "Dokumenter via e-mail?"