Oversigt over bilag i Arkiv

Ændret den Fri, 28 May 2021 kl. 04:51 PM

I Arkiv kan du finde en liste over arkiverede bilag på de virksomheder, du har som favorit.

Når du har valgt en virksomhed kan du se information omkring status på det arkiverede dokument.

• Initialer i cirkel: Initialierne på den person, der har scannet bilaget
  • Scan dato: den dato, bilaget er sendt afsted via scan
  • Posteret dato: Den dato, bilaget er posteret
  • Reference: Nummer eller reference på bilaget
  • Kladde: Bilagstype
  • Tekst: Information om leverandør
  • Total: Bilagets totale beløb inklusiv moms
  • PDF : Bilaget kan downloades her
  • Status: Status på dokumentet, fx Klar til postering, Overført, dublet mv.

Brug eventuelt søgefeltet øverst, hvis du vil indskrænke din visning.

Forklaring på de forskellige status

• OCR pending: Afventer overførsel, oftest api-forsinkelse
  • Automatable: Dokumentet afventer validering i "Poster"-fanen
  • Klar til postering: Bilaget er gemt, men ikke sendt til postering
  • Overført GED: Bilaget er sendt til e-conomic
  • Fejl, Dublet, ulæselig scankvalitet mv.: En fejl er opstået