Introduktion til Scan

Ændret den Wed, 12 May 2021 kl. 10:06 AM

Scan er en bilagsscanningsløsning. Med Scan er det muligt at sende bilag direkte til postering i Image hos din bogholder, og samtidig beholde originalen selv.

• Der er minimeret risiko for at miste bilag, da du ikke sender originalen, men en kopi
  • Scan tilbyder sikker forsendelse til din bogholder
  • Du har adgang til alle dine posterede bilag via Documents

Hvad består Scan af?

1. Drop-down menu til at vælge virksomhed
  2. Knap til at tilgå indstillinger for scan-applikation
  3. Scan og Send knapper
  4. Dokumenter som afventer klassificering.
  5. Folder til dokumenter som skal sendes til Documents, og som ikke skal videre til bogføring.
  6. Folder til bogføringsbilag.
  7. Træstruktur af dokumenterne i den valgte folder, bilagene er præsenteret sidevis.
  8. Overblik over det valgte bilag
  9. Kommentarfelt
  10. Knapper til at rotere bilaget inden det sendes
  11. Tilpasning af kontrast
  12. Tilpasning af zoom
  13. Papirkurv til sletning af bilag og dokumenter

Hvordan bruges scan?

1. Vælg den virksomhed du ønsker at arbejde med via dropdown menuen i toppen af applikationen - søg efter navn eller virksomhedsnummer

1. Når du har valgt en virksomhed skal du:
    • Trække de relevante bilag i PDF/TIFF format ind i appen
  2. Fordel bilagene i de rigtige foldere og klik på “Send
  3. Bilagene er nu sendt til Bogfør bilag eller Dokumentarkivet

Video: introduktion til scan på app