Tilpas din opsætning i Bogfør bilag

Ændret den Wed, 19 May 2021 kl. 05:34 PM

Klik på Indstillinger for at tilpasse din opsætning i Bogfør bilag

• Valg af layout
    Vælg om du vil have bilaget vist til højre eller venstre for input

• Beløbskolonne
    Vælg om du vil have to kolonner med debet eller kredit eller en kolonne med positiv eller negativ værdi

• Zoom
    Vælg om dine zoom-indstillinger skal gemmes fra en session til en anden.

• Automatisk lagring
    Vælg om dine data automatisk skal gemmes, inden du forlader et bilag

Når du har valgt dine indstillinger, klikker du på GEM nederst på siden. Vil du nulstille dine indstillinger kan du klikke på NULSTIL INDSTILLINGERNE.